28 Şubat 2017 Salı

Filmler

        
         Bu aralar pek bir film izleyesim var. Çoğu zaman yabancı dilde bir şeyler izlerim ben kulağım alışsın, iki kalıp duyayım diye. Ama bu kez canım Türkçe bir şeyler izlemek istedi. Hepsini Youtube’dan açıp izledim. Orada her şey var. Benim için sakıncası yok.


         İlk film Pamuk Prens. Normalde Tamer Karadağlı’yı sevmem. Ama gerçekten sevmiyorum adamı. Sinir bozucu bence. Oyunculuğuna bir şey diyemem ama beğenmiyorum da ama işte. Kendimle çelişerek belki güzeldir diye düşünüp açtım. Hem ismi de Pamuk Prens’ti. Masalımsı bir şeyler bekledim galiba. Ama tam bir fiyaskoydu. Vasattı. Vakit kaybıydı.


         İkinci film Kedi Özledi. Afişinde İlker Ayrık’ı gördüm, hah dedim, kesin komikli bir şeydir. Çünkü kendisini başka türde oynarken hiç görmedim daha önce. Valla açık konuşmak gerekirse Pamuk Prens’e göre çok daha güzel bir filmdi. Kısmet ve Kadir ismindeki çiftimiz var, on yıldır birlikteler. Araya aldatmacalı bir şeyler giriyor ve bir ayrılık yaşıyorlar. Kediyi de özlemlerine bahane ediyorlar falan. Konusu çok basit ama hastayken baygın bir şekilde kafa yormayacak bir film arıyordum ben de tam. Üstüne geldi. Severek izledim o an.


         Üçücü film de Tamam Mıyız? Afişinde Çağan Irmak yazıyordu, ben de güzeldir diye açtım ve izlediğim bu üç film arasında en iyisi buydu bence. Biraz duygusaldı bana göre. Filmde Aras Bulut İynemli var. Şimdinin yeni gençleri kendisine bayılıyorlar ya benim ilk kez tam performans olarak izleyişimdi. Bir tane tutunamayan heykeltıraş Temmuz adında bir arkadaş ile doğuştan engelli olarak dünyaya gelmiş İhsan arasındaki arkadaşlığı, nasıl birbirlerine tutunduklarını falan konu ediniyor. Dediğim gibi en beğendiğim bu oldu.
         Hastalıktan da kendimden de sıkıldım ama baya da film izledim. Bir sonraki yazımda da diğer dillerde izlediklerimi yazarım.
         Şimdi çelınçtan devam edelim.
         11- Karşı cins karşısında en çok utandığın an?

         Ya bu soruyu düşünüyorum düşünüyorum ama bir şey bulamıyorum bir türlü. Bilemedim. Utanmıyorum galiba ben. 

2 yorum:

2cocukluhayat dedi ki...

Merhabalar,
İlk iki filmi hiç duymamıştım sayende öğrendim.
Üçüncüyü aslında çok istemiştim izlemeyi ama çocuklardan fırsat bulamadım sanırım.
Bu arada geçmiş olsun...
Sevgiyle kal...

Elif Ayvaz dedi ki...

Teşekkür ederim @cocukluhayat. :)