3 Şubat 2017 Cuma

Cala Makyaj Temizleme Mendili – Aloe Vera

         


         Gratislerde satılan bu makyaj temizleme mendilinden çokça bitirdim daha önce aslında. Ama blogda da bulunmasını istediğim için şu an elimde bulunan aloe veralı olanından bahsetmek istiyorum.
         Ben makyaj temizleme mendillerini daha çok seyahatlerimde kullanıyorum açıkçası. Evdeyken normalde kullandığım makyaj çıkarıcılarla makyajımı temizleyip daha sonra da yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkamayı seviyorum.
         Ama evde olmadığım zamanlarda bu makyaj temizleme mendilleri kurtarıcım oluyor. Yanımda çok fazla ürün taşımayı sevmediğimden tek ürünle işimi halledebiliyorum.
         Ben hem çok fazla makyaj yapan biri değilim hem de suya dayanıklı ürünler kullanmıyorum. Tüm bunlar göz önüne alındığında da benim için bu mendiller yeterli oluyor. Hep bu markanın makyaj temizleme mendillerini alıyorum. Hem uygun fiyatlılar hem de ağızları kapaklı olmasına rağmen hiç kuruma olmuyor mendillerde.
         Ama en çok da bir şehirden bir şehre 6 saatten fazla yolculuk yapıyorsam ve oradan oraya koşturmam gerekiyorsa bu mendille şöyle bir yüzümü silip ferahlamayı ve yüzümdeki kirden arınmayı seviyorum.
         Ben ıslaklıklarını, mendilin yapısını ve kalınlığını hatta makyajı çıkarmasını beğeniyorum.
         Daha önce güllü versiyonunu da kullandım.

         Siz bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız memnun kaldınız mı?

2 yorum:

MAVİANNE dedi ki...

hangi marka iyi acaba
ben bir sefer kullanmıştım pek beğenmemiştim
ama deneyeyim bu aloeveralıyı madem
sevgiler

Elif Ayvaz dedi ki...

Bende herhangi bir şeye yol açmadı ama... @mavianne