29 Temmuz 2015 Çarşamba

Bitenler #27



         
         Yine bir bitenler ile karşınızdayım. Ben biten ürünlerle ilgili yazıları okumaktan ve videoları izlemekten çok hoşlanıyorum. Buraya yazma sebeplerimden biri ise hem siz okuyanlarımın tecrübelerimden faydalanmak isteyebileceğiniz hem de benim bitirip de beğenmediğim bir ürünü unutup yeniden almamam için bir uyarı ve eğer yeni bir versiyonu çıktıysa onunla karşılaştırma yapabilmek.
         Uzunca bir girizgah sonra biten ürünlerime bakmaya başlayabiliriz.
         Garnier Skin Naturals Neem Özlü Arındırıcı Temizleme Jeli: Bu üründen herkes o kadar memnun kaldı ki ben de merak edip anneler günü indiriminde 2 adet denemek için almıştım. Kokusu fena değildi, yüzünüzü yıkadıktan sonra kurutmuyor ve bir ferahlık veriyor. Diğer paketini açmadım şimdilik. Yüz yıkama jellerini denemeyi sevdiğimden başka ürünler deniyorum ama tekrar alınabilir.
         Farmasi Refreshing Face Scrub: Bu ürünün kokusuna yada yapısına da bayılıyordum ve bittiğine çok üzüldüm. Benim sevdiğim gibi küçük ama biraz sert tanecikleri vardı. Farmasi katolog üzerinden satış yaptığından çok alasım gelmiyor ki ben de bir Farmasi satıcısıyım. Şu an kullandığım ürün bittiğinde hoşuma giden başka bir ürünle karşılaşmazsam yeniden sipariş verebilirim.
         Zeytin Sarayı Zeytinyağlı El, Yüz ve Vücut Kremi: Bu kremden daha önce de bitirmiştim. Şirince’de satılıyorlar ve zeytinyağlı, arganlı, güllü ve narlı olmak üzere 4 çeşidi var. aHepsinden birer paket kullandım ama en çok zeytinyağlı ve arganlının kokusunu sevdiğimden ikinci kez onlardan satın aldım. Bu arada hem Türk markası hem de hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar.
         Clean & Clear Derinlemesine Temizleyici Losyon: Bu ürün benim en sevdiğim tonik. Daha önce de bir şişe bitirmiştim. Üçüncüsünü de aldım açılmayı bekliyor. Üzerinde hassas ciltler için demesine rağmen cildi oldukça yakıyor ama ben bundan rahatsız olmuyorum. Sonra da müthiş bir ferahlık hissi veriyor. Cildim sorunlu olduğu için yeni sivilce çıkmasını önlüyor. Pek siyah nokta problemim olmadığı için o konuda bir şey söyleyemeyeceğim.
         Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Sıvı Saç Kremi: Saçlarım pek dökülmemesine rağmen severek kullandığım bir ürün oldu. Saç açma konusunda oldukça başarılı buldum. Denk gelirsem yeniden alacağım.
         Parmex Aseton: çok oje kullanmasam da arada sırada kullanıyorum. O yüzden de sık sık aseton bitmiyor bende. Normalde ellerimde egzama olduğu için aseton çok zarar verir ve ellerimde daha çok yaralar çıkartır. Parmex ise yine ellerimi yaktı ama daha fazla yara da çıkartmadı. Benim oje çıkartma konusunda tercihim asetonsuz oje çıkarıcı mendiller ama yoklukta yine bu ürünü alırım.
         Lady Speed Stick: İlk başlarda koltuk altıma sabun sürüyormuş gibi hissettirse de sonradan çok severek kullandığım bir ürün oldu. Şu an jel versiyonunu kullanıyorum ama sanki çok memnun değil gibiyim. Henüz emin olamıyorum. Bitince yeniden bundan alabilirim.
         Vaseline Lip Therapy: Ne yazık ki bitiremeden çöpe gidiyor. Tadında acılaşma var. Nemlendirmesi çok muhteşem değildi. Bir daha almam.
         Dove Luscious Velvet Sabun: Başlarda kokusu bana çok ağır gelse de sonradan alıştığım ve severek kullandığım bir sabun oldu.
         İdil Baby Care Islak Havlu: Bizim evin yakınındaki markette hep bu marka satılıyor. Fena bir ürün değildi. Yeniden alabilirim.
         Play World Islak Mendil: Hep kullanıyorum bundan. Yeniden alabilirim.
         Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Herkes Benri Benri diye ölüyordu ve ben altı üstü bir pamuk işte diye tepki veriyordum hep. Sonra denemek için aldığımda gerçekten haklı olduklarını gördüm. Başarılılar ama bence bir pamuğa göre pahalılar.
         Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu: Kare olanları kadar sevmedim disk olanlarını. Çünkü kare olanlarının yapısı daha kalın. Eğer bir daha Benri alırsam kare olanlarından alırım.
         Watsons Cotton Buds: Bu çubukların böyle küçük paketlerde olmasını seviyorum. Seyahatlerde çok pratik oluyorlar.

         Benim bitirdiğim ürünler bu kadar. Siz bu ay neler bitirdiniz?

2 yorum:

deeptone dedi ki...

ıslak mendil en faydalı şey yaaaa dünyada en güzel buluş o :)

Elif Ayvaz dedi ki...

Değil mi? :)