17 Ocak 2014 Cuma

Ocak Ayı, Sınavlar, Doğumgünü, Hastalık…

         


         Ocak ayı tamamiyle sınavlara girip çıkmakla geçiyor. 2 ocakta başlayan finallerim 10 Ocakta bitmiş olsa da 14 Ocakta da bütünlemeler başladı. Tabii ki ben bütünlemelere de kaldım şimdi. Kalmasam ayıp olurdu kuşkusuz.
         Hoş şu durumda bütünlemeye kalmak daha mantıklı geliyor ya insana. Neyse…
         Bu arada not yükseltmek için bütünlemeye girilemiyormuş. Sadece dersten kalanlar girebiliyormuş. Bunu da öğrenmiş olduk.
         Yüksekokulken fakülte olduğumuzdan (olması gereken de bu değil miydi sanki?!) geçme notları da 60’tan 50’ye çekildi ama saçma sapan bir hâl aldı. 50’yle geçtiğin not şartlı geçmiş sayılıyor ve mezun olurken notların ortalamanın altındaysa yeniden alıyorsun o dersleri. İşte bana da burası saçma geliyor ya… O zaman niye 50’yle geçiriyorsun. 49’da bırak beni. Ben de bütünlemeye girip düzelteyim notumu. Şimdi geçtim, büte girmedim de mezun olurken yine sıkıntı. Saçma sapan işler işte.
         Şunları şuraya yazmasam içimde kalacaktı. Oh ya, rahatladım.
         Pazar günü bitiyor sınavlar da sanki kurtuluyor muyum bilog?! Haftaya da açıköğretim sınavlarım var. Bizde sınav bitmeeezz!!!
         Dün canım, birtanecik sevgilimin doğum günüydü. Kutlu olsun hayatım. İyi ki doğdun!
         Neredeyse bir aydır hastayım. Geçmek bilmiyor bir türlü. Artık o kadar canıma yetmiş ki “Bir aydır geçmek bilmeyen hastalığımın mükafatı olarak 5 yıl falan hasta olmamam lazım artık!” yazmışım twittera.
         Bu arada instagram ne kadar eğlenceli bir yer yahu. Bayılıyorum bir sürü fotoğraf bakmaya. Takip etmek isterseniz tık tık.

         
*Fotoğraf şu ayki genel halim. İnternetten alıntıdır.

1 yorum:

Ahu Kader dedi ki...

Ah benim durumum da su an böyle Elifcigim. Persembe günü sinavim var. Sana da kolay gelsin.