8 Ocak 2013 Salı

Bazen


Bazen çok çalışırsın. Çalışırsın çabalarsın ama olmaz. O kadar çok çalışırsın ki nerede olduğunu, ne yaptığını, neden geldiğini, neden gittiğini bile unutursun. Ama o yine olmaz. Olduramazsın bir türlü. Üzülürsün, ağlarsın. Yine olmaz.
Her zaman her istediğimiz olmuyor. Benim deliler gibi çalışmam yetmeyebiliyor bazen. Yine aynı durum. Hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni nedense. Doğru yolu biliyorum aslında. Doğru yol başkalarının kıçını yalamaktan geçiyor. Ama işte ben bunu yapamıyorum. Sadece üzülmekle yetiniyorum sonucunda da.
Sinirim, öfkem, acım, üzüntüm hepsi birbirine karıştı…  Güçlü olmalıyım, güç ver Allah’ım…

6 yorum:

RangiL dedi ki...

O her zaman güç verir sen yeter ki sabırla doğru olanın senin yaptığın olduğunu bil.

Elif Ayvaz dedi ki...

Biliyorum ama bazen olmuyor işte. Öfkene yenik düşebiliyorsun bazen. Bu gün benim isyan günüm. :)

Yanımda olduğun için teşekkür ederim hayatım. Seni seviyorum. :)

MERVE dedi ki...

bizim ülkemizde başarılı olmanın önüne o kadar engeller koyuyorlar ki.. okullardaki, sınavlardaki ve ilerdeki işe girme sınavlarındaki adaletsizlikler karşısında çaresiz kalıyor asıl insan.. eğer başarısız olduğun şey senin elinde olan bir şeyse bence şanslısın tatlım ;)

Elif Ayvaz dedi ki...

Bilemiyorum. Birileri birilerine yağ çektikçe ve öylece bir şeyleri elde ediyorken ben iyi olamıyorum. Yapacağım varsa da yapamıyorum.

dersaadet dedi ki...

Mezuniyetimin ilk yıllarında ben de kıç yalama olayını düşünürdüm. Hiç yapmadım ama saygı duymasam da o kişilere karşı hep mesafeli durdum. Dışarıda da işyerimle ilgili kesinlikle olumsuz konuşmadım. Hoş şu an işimi bıraktım sorsan neler neler anlatırım ama iş hayatının önceliklerinden bunlar:) Kız kardeşim de şu an inanılmaz sıkılmış durumda. Umarım her ikiniz de hayallerinizi gerçekleştirirsiniz...

Elif Ayvaz dedi ki...

Umarım. :)