23 Ekim 2016 Pazar

Çaykur Yeşil Çay Artı Badem Aroması





         Merhaba;
         Daha önce de bitki çayları ile bir yazı hazırlamıştım. Bundan sonra da çaylarla ilgili yazmaya devam edeceğim.
         Bir süredir Çaykur’un bu Artı serisini görüyordum. Yeşil çay ile değişik aramoları kullanmışlar. Ben ilk olarak badem aromalı olanını tercih ettim. Ama ilerleyen zamanlarda diğer çeşitlerini de denemek istiyorum.
         Ben yeşil çayı çok seviyorum. Üniversiteye başlayıncaya kadar hiç yeşil çay içmemiştim bu arada. Ama üniversitede yalnız yaşamaya başladıktan sonra yeni çaylar denemeye başladım. Meyve çayları falan denesem de yeşil çay her zaman favorim olacak.
         Bu çaya gelecek olursak hem yeşil çayın hem de bademin tadını yoğun olarak alıyorsunuz. Badem sanki acı badem gibi kokuyor. İkisinin tadı da baskın olunca ağızda biraz buruk bir tat bırakıyor ama ben seviyorum biraz yeşil çayın keskin tatta olmasını. O yüzden beni rahatsız etmedi.
         Severek içiyorum.
         En yakın zamanda diğer çeşitlerini de deneyeceğim. Onları da yazarım buraya.

         Siz yeşil çay sever misiniz? Bu ürünü denediniz mi ya da Elif mutlaka şu çayı denemelisin dediğiniz bir tane var mı? 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben isim Irrua Uzmanı Hastanesi doktor biri tarafından Dr Rex Kelvin değilim, ben nasıl çalıştığını ve biz satın alma ve örneğin insan organlarının satış için yıl için yeniden başladığını internette reklamı için hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecektir var Eğer orada bu teklifi ilgilenen varsa böbrek, aşağıda e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz: irrua uzman hastane organları Cerrahi uzman olan ve bir donör olarak o riski yoktur.
Ve bu bizim e-posta:
irruaspecialisthospital20@gmail.com

bobrek dedi ki...

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi hastanemize acil olarak verin.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

ISKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ

 Şu anda 1 ila 15 yıllık bir süre için% 1 ila% 1,60 faiz oranı için gerekli teminat olmaksızın teminatsız bir kredi sunuyoruz. Yatırımlar Fonları, ticaret finansmanı, inşaatlar, kredi geliştirme, devlet finansmanı, mülk yatırımı ve her türlü finansman için kullanılabilir. Girişimlere, erken aşamaya, Proje finansmanı, işletme finansmanı, kredi limiti ve fonlamaya ihtiyaç duyan tüm yatırım çeşitlerine odaklanıyoruz. Sizin gibi 17.000'den fazla işletme sahibine 1 milyar dolarlık işletme kredisi sağladık.

ŞARTLAR:

% 1 ila% 1,60 INTEREST ORANI
1 ila 15 yıl YIL DURUM
50.000,00 $ (Elli Bin USD) ile 500 Milyon USD / EUR GEREKSİNİMİ:

İşletmenizi büyütmeniz için size doğru ticari krediyi sağlamak üzere kendi belirlediğimiz risk teknolojimizi kullanıyoruz. Hizmetlerimiz hızlı ve güvenilir, krediler başarılı uygulama 24 saat içinde onaylanır. Minimum 50.000,00 $ 'dan en fazla 500 milyon $' a kadar krediler sunuyoruz.

Daha fazla bilgi sağlamak için hizmetlerimizle ilgileniyorsanız lütfen bize bildirin.

İLGİLENMİYORSANIZ LÜTFEN YAZINIZ.

Senin Hizmetin.
Bayan Iskandar Lestari
Iskandar Lestari Kredi Şirketi
Sadece Aramalar :: {+ 16264653418}
Sadece WhatsApp :: {+ 33753893351}
Email: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)