26 Kasım 2013 Salı

Makarneks


Bu ürünü öğrenciler arasında çok popüler olduğu için aldım, denedim, yazıyorum. Yoksa böyle ürün deneyip, yazmak gibi adetlerim yok. Dedim ya sadece meraktan.
Zaten bunun en güzelini Sergül Kato, Yolun Neresindeyim blogunda “Mutfakta ne var?” başlığıyla çok güzel yazıyor. Ben de çok severek okuyorum.
3 dakikada erişte diyor üzerinde. O yüzden de ramen gibi mi acaba diye çok merak ederek aldım. İçinden bir sos çıkıyor paket içinde. 3 çay bardağı suyu kaynatıyorsunuz sonra erişteleri sosla birlikte içine koyuyorsunuz. 3 dakika kadar arada bir karıştırarak suyunu çekinceye kadar pişiriyorsunuz. Sonra da servis ediyorsunuz.
Hazır ramenlere benziyor ki ben ramen çok severim. Ama onların üzerine sıcak su ekleniyor ve 3 dakika kadar beklenilip öyle yeniliyor.
Bu ürünü ise çok sevemedim. Tadı ne erişte gibi, ne makarna gibi, ne ramen gibi… Pek güzel değil yani.

Siz denediniz mi bu ürünü?

4 yorum:

Esma Ünlü dedi ki...

yok canım denemedim okadar kısa sürede pişen bi ürünün pek sağlıklı olmıyacağını düşünüyorum..
sevgiler..

We are the Hippies dedi ki...

Ben denedim, gayet aktı :D Ne kadar sağlıklı tartışılır elbette ama işten gelince kısa sürede pişmesi ve zahmete sokmaması süper ... Hazır çin yemekleri kutuları oluyor ona benziyor. Onlar da erişte zaten, aynı şekilde sosları çıkıyor. Sıcak su katıyorsun falan. Aynı mantık. Tadı güzeldi kısaca bence.

Elif Ayvaz dedi ki...

Terzi Esma, haklı olabilirsin. 3 dakikada hazır resmen.

Elif Ayvaz dedi ki...

İşte o ramenleri, noddleları ben daha çok seviyorum. Sıcak suyu koyuyorsun içine hemen oluyor. Buna pek ısınamadım.