1 Eylül 2013 Pazar

Eylül, Sonbahar, Yapraklar


Anlamlandıramadığım bir şekilde eylülü çok seviyorum. Sonbaharı çok sevdiğimdendir diyeceğim ama niye ekim ya da kasım değil de sadece eylül?!
Bilemiyorum.
Ama bildiğim bir şey varsa o da ben hırka insanıyım. Hırka giymeyi çok seviyorum. Ne sıcak ne soğuk olacak hava da. Yere düşen renkli yaprakları izlemeyi seviyorum. İki tarafında da ağaç olan ve yapraklarla kaplanmış yollarda yürümeyi seviyorum her ne kadar Kuşadası’nda bunu pek bulamasam da.
Salep içmeyi seviyorum. Yeşil çayımla film izlemeyi seviyorum. Her ne kadar kahve ve türleriyle aram çok iyi olmasa da bu mevsimde arada sırada kahve içmeyi de seviyorum.

Sonbaharla ilgili görselleri de seviyorum. Böyle kocaman bir fotoğraf arşivim bile var. Birkaç tanesini de buraya koyayım. Bulunsun. Arada özledikçe açar bakarım. :)








Not: Fotoğrafların hiçbiri bana ait değil. Genelde pinterestten alındı.

4 yorum:

RangiL dedi ki...

ama çok güzeller :)

Elif Ayvaz dedi ki...

Bence de. :)

Adsız dedi ki...

Ben isim Irrua Uzmanı Hastanesi doktor biri tarafından Dr Rex Kelvin değilim, ben nasıl çalıştığını ve biz satın alma ve örneğin insan organlarının satış için yıl için yeniden başladığını internette reklamı için hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecektir var Eğer orada bu teklifi ilgilenen varsa böbrek, aşağıda e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz: irrua uzman hastane organları Cerrahi uzman olan ve bir donör olarak o riski yoktur.
Ve bu bizim e-posta:
irruaspecialisthospital20@gmail.com

Adsız dedi ki...

ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alımı ve satımı için bir yıl daha başladım. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.