11 Eylül 2011 Pazar

Oh! My Lady


Yine bir Kore dizisi. :) 16 bölümlük bir romantik komedi bu. Yoon Gae Hwa bir ajumma, kocasından boşanmış ve bir kızı var. Bir müzikal şirketinde işe giriyor ve müzikalin başrol oyuncusuyla aralarında ilginç bir ilişki başlıyor. Güzel bir dizi bence. Bu sefer kimse üzülmedi en azından. Sevdim ben. :) Bu da oyuncu kadrosu:

Yoon Gae Hwa olarak Chae Rim:
Gae Hwa 35 yaşında bir ajummadır. 7 yaşında bir kızı var. Evinden atıldığı için kızını bir süreliğine eski kocasına bırakır. Bu süre içinde para kazanmalıdır ki kızını geri alabilsin. Bunun için huysuz, kötü bir oyuncu olan fakat yine de yakışıklılığı yüzünden çok meşhur olan Min Woo’nun müzikalinde başrol oynayacağı şirkete yardımcı planlama müdürü olarak işe girer. Yalnız bir kadındır ama asla ağlamaz. Hep pozitif olmaya çalışır.



Sung Min Woo olarak Choi Si Won:
Min Woo yakışıklılığı ve çekici vücudu sayesinde ün kazanmış, genç kızların sevgilisi olan bir aktördür. Fakat oyunculuğu berbattır. Bir gün bir 5 yaşında bir kızı ortaya çıkar ve baba olur birdenbire. Ajummada o kızın bakıcılığını yapar.







Yoo Shi Joon olarak Lee Hyun Woo:
Müzikal şirketinin başkanı. Koreograf Han Jung Ah ile evli.









Hong Yoo Ra olarak Park Han Byul:
Min Woo’nun üniversite yıllarında aşık olduğu ilk kadın. Yurt dışındaki okulunu bitirdikten sonra ülkesine geri döner ve tekrar Min Woo’nun hayatına dahil olur. Bir moda markasının pazarlama müdürü.  

Han Jung Ah olarak Moon Jung Hee:
Ünlü bir koreograf ve Yoo Shi Joon’un eşi.









Kim Byung Hak olarak Yoo Tae Woong:
Gae Hwa’nın eski kocası ve kaba bir adam.   









Min Ji olarak Bang Joon Seo:
Gae Hwa’nın 7 yaşındaki kızı.









Ye Eun olarak Kim Yoo Bin: 

Min Woo’nun aniden ortaya çıkan kızı. Psikolojik problemleri olduğu için konuşamıyor. 16 bölüm boyunca hepi topu iki kez konuştu. Bilerek bu güzelliği en sona sakladım. Çünkü en çok sevdiğim karakter bu dizide. Allah’ım nasıl tatlı bir şeysin sen öyle! Ne şeker, değil mi?












Hiç yorum yok: