8 Temmuz 2011 Cuma

Bugün ne giysem?




Biliyorsunuz Show Tv’de Bugün Ne Giysem? Adlı bir program yayınlanıyor. Arada bir televizyon açtığımda zaplarken denk geliyorum. O nedir öyle ya? Neymiş Türkiye’nin en şık kadınını arıyorlarmış. Hiç işleri güçleri yok zaten!
Başka kanallarda da var sanırım buna benzer yarışmalar. Hadi yarışmanın formatını geçtim. Geçmeliyim çünkü moda insanları her zaman peşinden sürükleyen bir faktör olmuştur. Ama ne garip bir jürisi var onun öyle ya?! Neydi isimleri? Hah! Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Hakan Akkaya. Tabii insanların isminde de bir şey yok, hem banane ya insanların isminden. :P
Ama bu insancıklar orada her seferinde neden tartışıyorlar anlamıyorum hiç. Üstelik bir de oraya yarışmak için gelen kızları eleştirmek yerine resmen yerin dibine sokuyorlar. Yarışma da olsa bir insana bu kadar hakaret edilir mi? Ne hakları var ki? Başka zaman söze geldi mi ‘Size yakışanı, içinde rahat hissettiğiniz giysiyi giyin’ der bir de modacılar. Ama bu programda hepsini birbirine benzetmeye çalışıyorlar. Hepsi bir makineden çıkmışçasına aynı ve intizami. Peh! Çok saçma ya.
Yazık oraya gelen kızlar da hiç seslerini çıkarmıyorlar. Hele o Hakan Akkaya’nın kadın düşmanı gibi davranması kızlara ayrı bir ilginç olay zaten. Hele ki Nur Yerlitaş’ın kendini beğenmiş o tavırları… Hiçbir şeyi beğenmeyişi… İçlerinde bir Ivana Sert sessiz kalıyor. Bence o da çok iyi ifade edemediğinden kendini. Yoksa o da diğerleri gibi cazgırlaşır. Onun da çanta takıntısı var. Eklemeden geçmeyeyim.
Kim bilir?! Belki de format gereği böyle davranıyorlardır (!). Nasılsa seviyoruz böyle şeyleri. Hâlâ kimse ses çıkarmadığına göre… Sonuç ortada: İzleniyor. 
http://www.yazarport.com/yazar.aspx?yazar=1667

4 yorum:

Unknown dedi ki...

insana hiçbirşey katmayan boş tv programları, ev kadınlarının işi gücü yok oturup izliyorlar bunları yazıkk

Elif Ayvaz dedi ki...

Evet. Gördükçe de cinlerim tepeme çıkıyor benim.

coskunsel dedi ki...

Neden izleniyor gerçekten,ağızlarından çıkan her lafı pat diye söyleyenler hoşlarına gidiyor insanların,ya da böyle muamele gördükleri için vazgeçemiyorlar herhalde..

Elif Ayvaz dedi ki...

coşkunsel; o da olabilir.