28 Aralık 2016 Çarşamba

Yılın Son Bitenleri

       


         Merhabalar;
         Yılın son bitenler yazısı ile sendeyim bilog. Yazıyı yazıp yıla temiz başlamak istedim. Hemen başlayalım.


         Bioderma Sebium Foaming Jel: Cildim karma olduğu için bu ürünü sipariş etmiştim. Ben ikili olarak uygun bir kampanya ile almıştım. Severek kullandım. Gözüm mikrop kaptığında doktorum gözümü de yıkayabileceğimi söyledi. Diğerini de kullanacağım. Sanırım bundan sonra bu ürünle devam edeceğim.
         Clean & Clear Derinlemesine Temizleyici Losyon: Bu tonikten defalarca bitirdim. Seviyorum. Migros indirimlerinde çok uygun fiyata geliyor.
         Solante Acnes Güneş Kremi: Doktorumun verdiği ve benim yıllardır kullandığım tek güneş kremi. Fiyatı piyasadaki normal kremlere göre biraz fazla ama bir tanesi bir yıl gidiyor. Yaz kış kullanmam gerekiyor. Yenisini açtım bile.
         Zeytin Sarayı Zeytinyağlı El, Yüz ve Vücut Kremi: Seviyorum ve daha önce de birçok kez bitirmiştim.
         Avon Solutions BB Krem: Pek makyaj yapmadığım için bana uzun süre gitti. Severek kullandım. Yeniden alınabilir.
         Farmasi Eye Cream: Göz çevrem çok kuruduğu ve kuruluktan acıdığı için birkaç senedir göz kremi kullanıyorum. Tek beklentim nemlendirme olduğu için memnun kaldım. Şimdi başka bir marka kullanıyorum.
         Schwarzkopf Gliss Saç Kremi: Şampuanı ile birlikte alıp saçlarımı döküyor diye kullanmayı bırakmıştım. Şampuanı ile fırçalarımı yıkadım ama bu beklemekten bozuldu. İlk defa bir saç ürünüm bozuldu ama bir daha alınmayacak.
         Avon Sensuelle Vücut Losyonu: Bu ürünün parfümü çok severek kullanmıştım ama sanırım üretimden kaldırılmış. Bu losyonda nemlendirmesi için değil de kokusu için tercih ediliyor daha çok. Ben set halinde aldığım için kullandım ama nemlendirmesi yeterli olmayan bir şeyi kullanmak saçma bence. Parfümü de olmadığına göre bir daha almam.
         Beauty Formulas İmtim Temizleme Jeli: Genelde bu ürünü kullanıyorum temizlik için. Yeniden alacağım.
         Lady Speed Stick: Bu jel olan versiyon ama sevemedim bir türlü. Vıcık vıcık bir his veriyor insana ve kurumak bilmiyor. Yeniden almayacağım.
         Diadermine Nemlendirici Günlük Bakım Kremi: Daha önce de bitirmiştim bu kremden. Bence Diadermine’den alınacak en düzgün ürün bu. Diğer ürünlerine karşı önyargım var. Yenisini kullanıyorum.


         Superdrug Solait Self Tan Bronzlaştırıcı Mendil: Bacaklarım peynir gibi beyaz olduğundan kendimce çözümler arıyordum. Malum güneş alerjimden dolayı güneşin altında da yatamıyorum. Pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim. Hayatıma beyaz olarak devam etme kararı aldım. Kalan mendilleri atıyorum.
         Watsons Pamuklu Çubuk: Hep alıyorum. Lazım her eve.
         Benri Gözlük Temizleme Mendili: Fikri çok sevdim ve kullanışlı buldum. Yeniden alınabilir.
         Benim biten ürünlerim bu kadar. Siz neler bitirdiniz?

         

2 yorum:

evintekkizimona dedi ki...

Yeni yıla temiz ürünlerle girmen dileğiyle eline sağlık canım yazı güzel olmuş bende bioderma jeli kullanmak istiyorum artık yeni yılda

Elif Ayvaz dedi ki...

Mona, bana çok iyi geldi. Kaşındırmıyor, germiyor, pullanma olmuyor. bir de göz problemim için gözlerimi de yıkıyorum. yakmadı da. daha ne olsun.