2 Ağustos 2015 Pazar

Dove Besleyici Vücut Sütü

         

         Dove’un ürünlerini genelde seviyorum. Normalde bir ürünü bitirmeden başka ürüne geçmesem de Eylül ayında eğitim turum için kullandığım üründen daha çok nemlendirme sağlayan ve ambalajı daha küçük bir ürüne ihtiyacım vardı.i
         Migros’ta dolaşırken şirin bir küvet içinde Dove’un bir setine rastladım ve içinde bu ürün de vardı.
         Eğitim turum Türkiye Turu Doğu Etabı altında Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerini kapsıyordu ve tam bir ay sürdü. Şimdi Ankara’dan öteye geçmemiş ve son beş yıldır Kuşadası’nda yaşayan biri olarak vücudumu hem aşırı sıcak hem de aşırı soğuktan korumalıydım. Tamam son bir haftaya kadar gündüzleri çok soğuk olmuyordu ama geceleri oldukça soğuk oluyordu ve biz tüm gün dışarıda oluyorduk.
         Aman ne de çok uzattım. Bu ürünü yanımda götürdükten sonra turda kullanmaya başladım. Yoğun nemlendirme vaat ediyor ve gerçekten de vaadini yerine getiriyor.
         Yapısı ne body butter kadar yoğun ne vücut losyonu kadar sıvı. Orta karar bence. Kokusu da klasik Dove kokusu.
         Bu ürüne puanım 10 üzerinden 10. :)
         Bu arada Eylülden beri hala bu ürünü bitiremediniz mi derseniz eve döndüğümde diğer nemlendiricime geri döndüm. Daha sonra bu kez de eğitim turumun Batı Etabı için kullandım yine bu ürünü. Batı Etabı da Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgelerini kapsıyordu bu arada.

         Siz bu ürünü kullandınız mı? kullandıysanız memnun kaldınız mı?

2 yorum:

deeptone dedi ki...

görüntüsü bile hoş bi denerim yaa :)

Elif Ayvaz dedi ki...

Ben nemlendirmesini çok iyi buluyorum.