11 Nisan 2014 Cuma

My PS Partner

         

         Ne zamandır yazasım yoktu, buralar çorak kaldı hep. Bir film yazayım da bari şenlensin blog. Geçenlerde izledim de bu filmi çok sevdim. Romantik biraz da erotik sayılabilecek bir film. Ama hem çok güzel hem de çok düşündürücüydü bence.

         Kızımız Yoon Jung bir gün erkek arkadaşı diye bir numara çevirir ve onunla telefonda seks yapmaya başlar. Saftrik kız sonuna kadar da farketmez karşıdakinin bir yabancı olduğunu.


         Oğlumuz da sevgilisi tarafından terkedilen ve aşk acısı çekmekte olan yalnız mı yalnız bir adamcağız. Bu kız, bunu böyle telefonda aradıktan sonra bir şekilde konuşmaya başlarlar telefondan ve artık her gün saatlerce konuşuyorlardır.


         En sonunda görüşmeye karar verirler ve birlikte de olurlar. Bu arada kızın hayatında değişiklikler oluyordur tabii. Sevgilisinden ayrılır bir süre. Ama daha sonra yine onunla evlenmeye karar verir.


         Kadınlar için evlenmek bir süre sonra saplantıya dönüşüyor bence. Yoon Jung mutsuz olduğu bir adamla sırf çevre yüzünden ve yaşı geçmekte olduğundan evlenmek istiyordu. Oysa Hyun Seong’a da aşık olmuştu. Hatta ilişkileri arkadaşlıkla başladığı için de sağlam temellere dayanıyordu bence.
         Kız evlenme kararı alıyor ama Hyung Seong bozuyor düğünü ama Yoon Jung reddediyor onu “Artık aşka inancım kalmadı.” Diye.
         Uzattım da uzattım. Yazasım gelmiş.
         Tabii ki mutlu sonla bitiyor film ama birkaç yıl sonra. :)

         İzleyin. 

2 yorum:

1800lerde Yaşayan Kabarık Elbiseli Kız dedi ki...

Bu filmi izlicem bloguma da eklicem bu haftaki postumda :)

Elif Ayvaz dedi ki...

Umarım beğenirsiniz. :)