7 Mart 2014 Cuma

Bitirdim #14

Bir önceki yazımdan dolayı bloga bile girmek istemiyorum ama uzun zamandır da yazı girmediğimin farkındayım. Hatta yazılacak çok şey birikti. Artık bir yerden başlamak gerek diye düşündüm ve bitenler yazısını yazmaya karar verdim. Hem boş ambalajlardan da kurtulacağım böylece.
         


         Başlayalım o zaman:
         Dove Yoğun Onarıcı Şampuan: Dove’un ürünlerini genellikle seviyorum zaten. Bunu da severek kullandım. Tekrar alabilirim.
         Watsons Fruity Body Scrub: Greyfurtlu idi. Vücut ovmaya yarayacak bir ürün ararken denk gelmiştim Watsons’ta. Fiyatı da uygun olduğu için aldım ama pek bir etkisini göremedim ben. Neyse ki kokusu varla yok arasındaydı da rahatsız etmedi beni. Başka bir ürün deneyebilirim, aynı ürünü almam.
         Schwarzkopt Gliss Sıvı Saç Kremi: Yine bitirdim. Yedeği mevcut elimde. Almaya devam edeceğim.
         Beauty Formulas İntimate Temizleme Jeli: Güzeldi. Yenisini kullanıyorum.


         Watsons Ballı Saç Maskesi: Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum bu ürünü. Ben saç kremi olarak kullandığım halde bu kadar uzun süre dayandı. Maske olarak kullansam kimbilir ne kadar kalırdı elimde. Başlarda nefret etsem de sonradan sevdim. Bitki özlüsünü aldım.
         Arko Nem Nar & Kırmızı Üzümlü El, Yüz ve Vücut Kremi: Nefret ettim bu kremden. 2 adet almıştım zamanında. Kokusunu sevemediğim için birini arkadaşıma vermiştim. Bunu da kullanmak için çok çabaladım ama anca yarısına gelebildim. Dayanamayacağım daha fazla. Atıyorum! Anladım ki ben arkonun hiçbir kremini se-ve-mi-yo-rum!
         Pure & Beauty Super Brightening Başlangıç Seti
         Temizleyici: Kokusunu da yapını da sevdim. Elimdeki ürünler bitince almayı düşünebilirim.
         Tonik: İlk sürdüğünüzde biraz yapış yapış bir hissi olsa da kokunu ve daha sonradan verdiği hissi sevdim. Pek tonik kullanabilen biri değilim ama belki alırım.
         Beyazlatıcı Krem: Bunu da sevdim. Büyük boyunu aldım, kullanıyorum.
         Signal Diş Macunu: Temizlemesi güzel. İkincisini kullanıyorum şu an.
         Hobby Gliserinli Kuru Cilt Bakım Kremi: Daha önce de kullanmıştım. Güzel bir ürün. Denk gelirsem yine böyle çanta boylarından alabilirim.
         Cocacola Lip Smacker: Nemlendirmesi güzeldi fakat benim için çok şekerliydi. O yüzden bir daha almam.
         Cococare Cocoa Butter (spf 15) Lip Balm: Üzerinde de kocaman kakao yazmasına rağmen hangi akla hizmet bu ürünü aldım, hiç bilmiyorum. Kokusuz ve renksiz olduğunu düşündüm herhalde. Ama öyle değildi ne yazık ki. Buram buram kokuyordu. Hiç sevmedim. Ve daha dudağa sürerken paramparça oluyordu. Elimde dağıldı gitti. Hiç kullanamadım. Bir daha asla almam.
         Carefree Günlük Ped: Yine Kotex bulamadığım bir zamanda aldığım ve yine ölesiye pişman olduğum bir ürün! Bir daha almam!
         Cettua Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı: Benim siyah noktam yok ki! Bir tane vardı, evet, yıllardır gitmiyordu yüzümden. Ama en sonunda banyoda kurtuldum ondan da. Bu ürünü de boşuna kullandım yani. Olmayan siyah noktalarıma yapıştırdım. :) Bir daha almam. 

4 yorum:

Unknown dedi ki...


Assalamu'alaikumwr wb, Acil sorunların hızla çözülmesi için hızlı krediler arayan tüm Müslüman kardeşler için çevrimiçi olarak bulduğum saf bir İslami kredi örgütünü tavsiye etmek isterim. Aylar önce onlardan bir borcum var. Birçok çevrimiçi sahtekarlıkçının olduğunu biliyorum. Fakat onlardan borç alan kardeşim tarafından onlara yöneltildim. Onlarla bir kredi için irtibat kurmadan önce onlarla ilgili çok araştırma yaptım ve hakiki olduklarını gördüm. Bu nedenle onlarla birlikte teminatsız kredi teminatı için başvuruda bulunuyorum. İslami yasa ve yönetmeliklere uygun krediler veriyorlar. Gizli bir maliyet yoktur. Krediyi geri ödeyeceğinizi garanti edebilmelisiniz. Senden istedikleri tek şey bu. Bütün gerçek Müslümanlarla onlarla iletişime geçmelerini öneriyorum. onları (augustinejunio@gmail.com) e-posta ile gönder

Unknown dedi ki...

Acil bir krediye ihtiyaciniz var mi? Firmamiz% 2'lik düsük bir oranda düsük ücretle kredi saglamaktadir. Simdi basvurun ve borçlarinizi, faturalarinizi ödemek ve isinizi genisletmek için acil kredi almak için simdi e-posta yoluyla bize ulasin: LIVINGFAITHSERVICE@OUTLOOK.COM veya whatsapp: (+151)86286514

Unknown dedi ki...

Acil bir krediye ihtiyaciniz var mi? Firmamiz% 2'lik düsük bir oranda düsük ücretle kredi saglamaktadir. Simdi basvurun ve borçlarinizi, faturalarinizi ödemek ve isinizi genisletmek için acil kredi almak için simdi e-posta yoluyla bize ulasin: LIVINGFAITHSERVICE@OUTLOOK.COM veya whatsapp: (+151)86286514

Favor Roland dedi ki...

Mali olarak aşağı mısın? Bir kredi mi arıyorsunuz?
Kişisel Krediler, Ticari Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri ve Kredileri sunuyoruz.
Faturaları 8000 Dolardan 14.000.000 Dolara,% 3 Dolara
faiz oranı. Krediler yasal ve yasal amaç için olmalıdır. Eğer ihtiyacın varsa
finansal yardım / Krediler şu anda doğrudan bizimle iletişime geçin:
peterheymannloanoffer@gmail.com
Saygılarımızla,
Bay pater L Scott.
İletişim E-postalar: Peterheymannloanoffer@Gmail.com
************* ******************************************************** *****************
NOT: SPAM FOLDERİNİZDE UYARI MESAJI OLARAK BU MESAJI GÖRÜYORSANIZ
E-POSTA DOMAIN AĞ SAĞLAYICINIZA BAĞLI.