2 Haziran 2013 Pazar

Boys Over Flowers (BOF – Erkekler Çiçeklerden Önce Gelir)

       

         24 bölümlük Kore dizisi. Ama benim en sevdiğim dizi. İki kez izledim. Daha ne kadar izlerim bilmiyorum hiç. Çok seviyorum ya. :)
         Oyuncular şöyle :
         Geum Jan Di rolüyle Koo Hye Sun
         Ve F4;
         Goo Joon Pyo rolüyle Lee Min Ho
         Yoon Ji Hoo rolüyle Kim Hyun Joong
         So Yi Jung rolüyle Kim Bum
         Song Woo Bin rolüyle Kim Joon.



         Konusu şu: Geum Jan Di, fakir kuru temizlemeci bir ailenin kızıdır ve aynı zamanda da bir lokantada çalışır. Kore’nin en ünlü okuluna gitmeye hak kazanır bir olay sonucunda ve orada F4 ile karşılaşır. F4 üyeleri sevmedikleri insana çeşitli eziyetler yapmaktadır. Geum Jan Di arkadaşıyla dondurma yerken, arkadaşı düşer ve Goo Joon Pyo’nun ayakkabısı kirlenir. Olaya Geum Jan Di’nin de karışmasıyla işler sarpa sarar. F4’ün yeni kurbanı Geum Jan Di’dir artık. Kıza yapmadıkları eziyet bırakmazlar. Ama o pes etmez. O direndikçe Goo Joon Pyo eziyetlerin şiddetini arttırır ama başarılı olamaz. Bu arada da Goo Joon Pyo, Jan Di’den hoşlanmaya başlar ama Jan Di çoktan Yoon Ji Hoo’ya aşık olmuştur. Tam bir aşk üçgeni! Joon Pyo vazgeçmez. Daha sonra da olaylar olaylar. :D Annesi falan devreye giriyor, şirket işleri falan derken en sonunda birleşiyorlar ama. :)


         Çabuk pes eden insanlardan hoşlanmam. Bu diziyi bu kadar çok sevmemin başlıca sebeplerinden biri bu sanırım. Jan Di ne kadar zorluk yaşarsa yaşasın pes etmiyor asla.
         İkinci sebep ise sevdiğim 3 oyuncunun da aynı dizi içinde yer alması: Lee Min Ho, Kim Hyun Joong ve Koo Hye Sun.
         Bu da final sahnesi: Kızımız doktor, esas oğlanımız iş adamı, cool adamımız da doktor olmuşken... :)


         Ve işte özeti. :D

Hiç yorum yok: