11 Ocak 2015 Pazar

Bitenler #21

        
         Geciktim bitenler yazısı yazmakta. Finallerimdir sebep. Bittiler şükür. Ben de daha geç olmadan yazayım dedim. Çünkü ocak sonunda yazamayabilirim. Bir aksilik çıkmazsa batı turunda olacağım çünkü. Evet, çok mutluyum. :) Tabii daha kesinleşmeyen şeyler var.
         Neyse… Lafı çok uzatmadan biten ürünlerime geçeyim.


         Saloon Capri Bahçeleri Sıvı Sabun: Bu sabunun kokusunu seviyorum. Daha önce de büyüğünü bitirmiştim. Alınabilir. Sabun sonuçta.
         Watsons Normal ve Uzun Saçlar İçin Saç Maskesi: Daha önce de başka bir çeşidini bitirmiştim. Ben saç kremi olarak kullanıyorum. Gayet de memnunum. Yenisini aldım bile.
         Loreal Triple Active Fresh Ultra Nemlendirici Jel Krem: Bu kremi de severek kullandım. İkili set halinde almıştım. Bu ikincisiydi. Şimdi başka bir ürün kullanıyorum ama belki ileride tekrar alabilirim.
         Veet Tüy Dökücü Krem: Bu ürünler çok pratik oluyor. Zamanım olmadığında kullanıyorum genelde.
         Sesu Tüy Dökücü Köpük: Veet’in kremiyle aynı işlevi görüyor.
         Simple Hassas Ciltler İçin Nemlendirici: Bu ürünü İrlandalı bir arkadaşım vermişti yazın. Yarımdı ama ben kullanmayı unutmuşum. Kokusu değişmiş sanki. Çöpe gidiyor. Ama Youtube’da yabancı vloggerlerın severek kullandığını görmüştüm. Türkiye’de var mıdır hiç bilmiyorum.
         Zeytin Sarayı Güllü El, Yüz ve Vücut Kremi: Ben bu kremleri dörtlü kofre olarak Şirince’den almıştım yazın. Daha önce de zeytinyağlısını kullanmıştım ve ona bayılmıştım. Bunun da nemlendirmesi güzel ama kokusu biraz zorladı beni ilk başlarda. Gül gibi kokmuyordu bence, sanki yeni ezilmiş zeytin gibi yoğun bir kokusu vardı. Şu an argan yağlısını kullanıyorum. Bir çeşidi daha var elimde. Ama yeniden Şirince’ye yolum düşerse depolayacağım bunlardan.
         Dalan D’olive Zeytinyağlı El ve Vücut Kremi: Neredeyse her bitenlerimde var bu ürün artık. Bir şey söylemeye gerek yok. Güzel.
         Oriflame Skin Energy Eye Cream: Ben sivilce tedavisi görmeye başladığım ilk günden beri göz çevrem aşırı kuruyor. Tedavim bittikten sonra da bu kuruma devam ettiği için o günden beri göz kremi kullanıyorum. Bu da 2012 yılına denk geliyor sanırım. Sadece nemlendirme amacıyla kullanıyorum bu arada.
         Avon Magic Fondöten Testerları: Bu ürünler bir Avon alışverişimde gelmişti ama sevemedim nedense. Bir garip duruyorlar yüzde. Almam büyüğünü.
         Signal White Now Diş Macunu: Doğu turuna gideceğim zaman bir sürü seyahat ürünü almıştım ve bu da onlardan birinden çıkmıştı. 27 gün için bu diş macunu az olduğundan götürmemiştim. Geldikten sonra kullanıp bitirdim. Daha önce büyüğünü de kullanmıştım. Güzel bir ürün bence.
         Selin Duş Jeli (Pembe Greyfurt ve Nar): Yine Doğu turu öncesi aldığım bir settendi bu ürün. Götürmemiştim bunu da. İçinde küçük tanecikleri var ve peeling etkisi gösteriyor. Yapısı da biraz yoğun olduğundan kullandığım duş jelinin içine koydum. Peelingli duş jeli oldu. :) Güzel de oldu.
         Pretty Perfect Eye Roll-On Concealar: Çok mükemmel bir kapatıcı diyemeyeceğim ama benim işimi görüyordu. Tek kötü yanı ambalajının sert plastik olması bence.
         Golden Rose City Style Maskara: Fırçasıyla bir türlü anlaşamadığım maskaralardan biriydi. Bir tarafı taraklıydı ve daha uzundu ve ben her seferinde o tarafı gözüme sokmayı beceriyordum. O yüzden sevemedim bir türlü. Bunu almam bir daha. Yeşil paketli olanı daha güzel bence.
         Airemain Göz Kalemi: Kimbilir ne zaman aldım ben bu kalemi. Hiç kullandığımı hatırlamıyorum. Boyama kalemi olabilecek kadar sert artık ve renk de vermiyor. Çöpe gidiyor.


         İnci Disk Pamuk: Pamuk işte. Etrafı dikişli olsun ve dağılmasın, bana yeter.
         Yumoş Islak Havlu: Daha önce de kullanmıştım ama kokusu beni rahatsız etmemişti bu kadar. Bilemedim.
         Daily Protection İntim Temizleme Mendilleri: Bu ürünler bazı yerlerde çok yardımcı oluyorlar.
         Cala Güllü Makyaj Temizleme Mendilleri: Gül kokusunu sevmesemde aloe-veralısını ya da salatalıklısını bulamadığımdan bundan almıştım. Kokusuna rağmen güzel bir ürün bence. İndirim zamanı daha da uyguna geliyor.
         Zeytin Sarayı Bıttım Özlü Zeytinyağı Sabunu: Şirince’den aldım bunu da. Ben sabun kullanmayı sevenlerdenim. Biliyorum cilde çok iyi kalmıyor ama kendimi daha temiz hissediyorum ne yapayım. :) Arada sırada kullanıyorum işte.

         Watsons Aydınlatıcı & Nemlendirici Yüz Maskesi: Nedense kağıt maske uygulamak konusunda çok üşeniyorum. Kil maskesi ya da soyulan maskelere tapsam da elim bir türlü kağıt maskelere gitmiyor. Bir iki tane daha var elimde. Onları da bitirip yeniden almayacağım sanırım.