30 Ekim 2013 Çarşamba

Bitirdim #11

         


         Bu ay pek bir şey bitiremedim kayda değer. Ama olsun bozmayalım geleneği, bakalım bakalım neler bitirmişim.
         Dalan Derma – Cream Nemlendirici Sabun: Geçen yılki kurultayımızın sponsoru olmuştu Dalan ve her birimize(150’den fazla öğrenciydik sanırım) küçük paketler hazırlamıştı. İki sabun ve bir el kremi vardı. Önce bu sabunu denedim. Ve Dalan’ın diğer ürünlerinde olduğu gibi bunu da çok beğendim. Yeniden alabilirim.
         Sebamed Lip Defense – SPF 30: Geçen yıl 6 aydan fazla bir süre sivilce tedavisi gördüm ve o zamandan beri dudaklarım çok kuruyor. Daha önce kış haricinde pek dudak nemlendiricisi kullanmayan ben o panikle bir sürü ürün almıştım. Bu da onlardan biri. Tüm yaz kullandım diyebilirim. Elimdeki ürünler bitince yeniden alabilirim.
         Lure Lip Balm – Portakallı: Hangi marketten aldığımı hatırlamıyorum ama çok kötüydü. Kullanmadım. Atıyorum.
         Lure Lip Balm – Kiraz: Hangi marketten aldığımı hatırlamıyorum ama çok kötüydü. Kullanmadım. Atıyorum.
         Garnier Yağlanma ve Pürüzlere Karşı Temizleme Jeli: Bu ürünü çok sevdim ben. Bir kere sanki içinde nane varmış gibi bir ferahlık hissi veriyor yüzünüzü yıkadıktan sonra. Hem de yüzümdeki azıcık kalan izlerde bir iyileşme gözlemledim sanki. Gözeneklerimi de sıkılaştırdı. Şu an başka ürünler deniyorum ama büyük bir ihtimalle bu ürünle devam edeceğim.
         Beauty Formulas Salatalıklı Nemlendirici Yüz Maskesi: Hep bunu kullanıyorum zaten. Yedeklerim var.
         Weet Tüy Dökücü Krem: Bence en iyisi Weet. Hep favorim. Hep bulunur evde.
         Dalan D’olive Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremi: Hep bitiriyorum zaten.
         Isotrexin Jel: Doktorum ya kızarıklık ya da gözenek sıkılaştırmak için veriyor bunu bana. Çünkü bir adet daha jel var ve dönüşümlü kullanıyorum. Bilemedim şimdi ama işe yarıyorlar.
         I Love… Lemons & Limes Duş Jeli: Daha önce farklı aromalılarından da bitirmiştim. İçlerinde en sevdiğim bu oldu sanırım.
         Cottomia Makyaj Temizleme Pedi: Daha önce de zorla bitirdiğim pamuk artık bitti. Sonunda diyorum başka bir şey demiyorum. Asla almam bir daha.
         Watsons Çiçek Kokulu Günlük Ped: Bu üründen de nefret ettim. Bir günlük ped nasıl kötü olabilir ki diyordum başkalarında duyunca. Ama oluyormuş maalesef. Kokusu çiçek değildi arko kremler gibi kokuyordu bence ki ben arko kokusunu hiç sevmem. Ve yapışkanı da hiç iyi değildi hatta yoktu bile. Almam bir daha. Bim’inkiler bile çok daha iyi.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba, bazı memnun olmadığın ürünler bitmiş işte ne güzel, gitsin bitenler, gelsin yeniler :)

Elif Ayvaz dedi ki...

:) Evet, aynen öyle. İyice nefret ettirmedikçe kullanmaya devam ediyorum ürünleri ya da cildime zarar vermedikçe.