4 Temmuz 2013 Perşembe

WoMEN Dergisi Temmuz 2013


         Severek takip ettiğim insanların çıkarttığı bir e-dergiydi başta WoMEN. Kısa bir süre önce derginin genel yayın yönetmeni Sevgili Yeşim sayesinde kendimi dergi ekibinin içinde buldum. (Bu arada Yeşim’in bloguna ulaşmak isterseniz tık tık.Severek takip ettiğin bloggerlarla aynı iş içinde bulunmak çok güzel bir duygu. Hatta severek okuduğun derginin bir parçası olmak ise apayrı bir duygu.
         Görevime gelince; ben derginin sitesine katkıda bulunmaya çalışıyorum. Ne yazık ki diğer dergidaşlarımın gösterdiği başarıya ulaşamadım henüz. Hem bu konuda bir tecrübem yok pek (lisedeyken bir dergi çıkarma girişimim olmuştu sadece ama çok uzun soluklu olamamıştı ne yazık ki) hem de staj yaptığımdan bu yaz zaman konusunu bir türlü ayarlayamıyorum henüz. Okul açıldığında daha çok düzene gireceğine inanıyorum ama.
         Ülkemizde son zamanlarda yaşadığımız olaylardan dolayı Haziran ayı sayımızı çıkartmadık bu arada. Ülkede tüm olaylar yaşanırken böyle bir şey düşünülemezdi zaten. Olaylar olurken de doğruluğuna emin olduğumuz hr haberi yayınlamaya çalıştık. Fakat yaşam devam ediyor ve herkes gibi direnmemiz gerek. Temmuz sayımız yayınlandı. Ve yine bomba gibi! Çünkü bu sayımızın konusu çiçek çocuklar…
         Spordan sinemaya, müzikten sağlığa, otomobilden bakıma kadar bir çok konuda yazı var dergide ve okunmayı bekliyor. :)
         Ben de hiç vakit kaybetmeden dergiyi okumaya geçiyorum. :)
         Siz hala dergimize bakmadınız mı? Hemen okumak için tıklayınız.
         Sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeyi unutmayın
         Twitter: https://twitter.com/womendergisi
         Facebook: https://www.facebook.com/WoMenDergisi
         Pinterest: http://pinterest.com/womendergisi/
         Google +: https://plus.google.com/womendergisi
         Youtube: http://www.youtube.com/user/womendergisi
         Instagram: http://instagram.com/womendergisi



         

Hiç yorum yok: