12 Ocak 2012 Perşembe

My Girl



         Drama Başlığı: My Girl
         Dili: Korece
         Bölüm Sayısı: 16
              
Ju Yoo Rin İngilizce, Japonca ve Korece bilen bir turist rehberidir. Babasının borçları yüzünden peşine adamlar takılır ve onlardan kaçmak isterken Seol Gong Chan’ın arabasının önüne çıkar. Seol Gong’un büyük babası hastadır ve yıllardır görmediği torununu görmek istiyordur. Seol Gong kuzenini aramak için Jeju adasına gelmiştir. Büyükbabasının sağlığı daha da kötüleşince Ju Yoo Rin ile kuzenini bulana kadar geçici olarak kuzeni rolünde olması konusunda anlaşma yapar.
         Siz de benim gibi romantik türü dramalardan hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. Çok eğlenceli bir aşk ve komedi dizisi. Çok heyecanlı gidiyor. Sonra bir bakmışsınız ki diziyi izleyip bitirmişsiniz. :)

         Oyuncular:

     Ju Yoo Rin olarak Lee Da Hae:
         



















Seol Gong Chan olarak Lee Dong Wook: 


















        

4 yorum:

deeptone dedi ki...

sahiden bugünlerde kore dizileri ve filmleri pek yayılmaya başladı. çok seveni var. filmleri izledim ama dizileri bilmiyom. bi tane başlamış evet trt de.

Elif Ayvaz dedi ki...

Ben televizyon izlemiyorum pek. Ama bildiğim kadarıyla daha önce de oynamıştı bir kez trtde.

deeptone dedi ki...

televizyonun ne olduğunu bile bilmem ben. ama bi okurum var. kore ile çok ilgili. o sürekli kore müziği dizileri ve filmlerini yazıyor. ondan öğreniyorum ben de. ama kore sanat sinemasını izlerim.
:)

Elif Ayvaz dedi ki...

Filmleri de güzel. Ama ben şimdilik kuzenimin verdiklerini izliyorum. Hepsini izlemeyi bitirdiğimde karar vereceğim hangisini daha çok sevdiğime. :)