29 Kasım 2015 Pazar

Bitenler #29



        
         Merhaba.
         Biliyorum, buraları da iyice boşladım ama işten döndükten sonra çok yorgun oluyorum. Ay, evet çalışıyorum artık.
         Neyse en kısa zamanda bloga geri döneceğim. Detayları o zaman yazarım. Şimdi bitenlerime gelelim daha fazla gecikmeden.
         Avon Naturals Badem & Avakado Özlü Şampuan: Bu serinin her şampuanını kullandım sanırım. Böyle devasa ürünleri sevdiğimden ve uygun fiyata da geldiğinden satan birileri denk gelirse depoluyorum. Bu da güzeldi.
         İpek Badem Sütlü ve Saf İpek Özlü Besleyici Yoğun Bakım Saç Kremi: Bu ürünü kardeşim yanlışlıkla şampuan diye almış. Ben de Balıkesir’e ailemin yanına gittiğimde dönerken yanımda getirmiştim. Kokusu güzeldi ve saçlarımı yumuşatıyordu. Kolay da açıldı. Ama adında dediği gibi yoğun bir yapısı yok. Biraz losyonumsu bir yapıya sahip. Tekrar alınabilir bir ürün.
         Eyüp Sabri Tuncer Gülsuyu: Normalde gül kokusunu sevmesem de bunun kokusu güzeldi. Tonik olarak kullandım. Bundan sonra bir tonik bir gülsuyu kullanmaya karar verdim.
         Watsons Feminine Wash: Bu üründen çok memnunum. Her kadına lazım bence.
         Garnier Nemlendirici Günlük Bakım Kremi: Daha önce de bitirmiştim bu kremden. Oldukça memnunum ama şimdi başka bir ürün kullanıyorum. Ürünler indirimdeyken daha güzel. O zaman yine alırım.
         Colgate Triple Action Diş Macunu: Diş macununda özel aradığım bir marka yok. Bence temizlemesi yeterli. Yeniden alabilirim.
         Golden Rose Miracle Lash Rimel: Bu rimelden çok memnundum. Daha önce bir adet daha bitirmiştim. Bu kez bir değişiğini aldım.
         Essence Stay Natural Concealer: Bu üründen çok memnundum ama son kez Gratise uğradığımda stand resmen yağmalandığından bulamadım. Bulabilirsem alacağım yeniden.
         Dalan D’olive Yoğun Bakım Kremi: Elimdeki son dalan kremini de bitirdim. Yeniden alacağımdır. Çok seviyorum.
         Rosense Dudak Nemlendirici: Gül kokusunu sevmesem de alışmaya çalışıyorum. (Ama güllü lokumu severim.) Rosense ürünlerini de denemeyi çok istiyordum ama sırf kokuları yüzünden alamıyordum. Bir cesaret bu ürünü aldım. Kokusuna alıştıktan sonra daha çok sevdim çünkü nemlendirmesi iyiydi. Tek sevmediğim yanı içine parmak sokmak oldu. Ruj gibi olanı varsa yeniden alabilirim.
         Apaks Makyaj Temizleme Pedi: Eskiden hep bunları kullanırdım ama artık dikişli değiller. O yüzden memnun kalmadım pek. Zorda kalmadığım sürece almam.
         Cle Up Makyaj Pamuğu: Apaks pamuklardan bir tık daha iyi olduklarını düşünsem de hala düzgün ve uygun fiyatlı pamuk arayışım sürmekte. :)
         Johnson’s Baby Islak Mendil: Bunları Balıkesir’e gittiğimde üç adetini 5 liraya bulunca almıştım. Birini kardeşime bıraktım. Birini de hala kullanmaya devam ediyorum. Kokusu ve yapısı oldukça güzel. Yine uygun fiyata denk gelirse alırım.

         

2 yorum:

evintekkizimona dedi ki...

ipek saç kremlerini ben de seviyorum yapısı yogun olmasa da fiyatına göre başarılı bir ürün :)

Elif Ayvaz dedi ki...

Değil mi, iş görüyor.