13 Eylül 2012 Perşembe

Kısa Kısa


·         En son küçücük bir Eylül yazısıyla bırakmışım blogu. Eskiden de çok sık güncelleyemezdim (gerçi pek okuyanım da yok, olsun kendim yazıp kendim okuyorum ben, :P bu da züğürt tesellisi. :D ) ama Eylül yarı oldu ve ben bir şey yazmadım başka. Ne yazsam nereden başlasam bilemiyorum doğrusu.
·         Bu yıl blogumda daha aktif olmayı hedefliyorum. Kafamda bazı fikirler var, onları da en kısa zamanda hayata geçireceğim.
·         Yazmam gereken yazılar var ama hep erteliyorum.
·         Okumam gereken kitaplar o kadar çoğaldı ki. Dağ gibi dizililer üstelik ama ben nedense bu ara yavaşladım.
·         Balıkesir’e gittim, sonra iki günlüğüne Kuşadası’na geri geldim, sonra yine Balıkesir’e gittim ve pazartesi kesin olarak Kuşadası’na döndüm. Malum 17 Eylülde okul açılacak.
·         En kısa zamanda izlediğim Kore dizilerimi yazacağım.
·         Aslında ben Kuşadası’na okul açıldığında dönecektim ama bir hafta erken döndüm. Bunun sebebi de bulunduğum evden çıkmak istemem. Yani şu an 3 kişiyiz evde ama ben çıkıp tek yaşamak istiyorum yeniden. O yüzden ev arayacağım ve bu ev işi beni çok strese sokuyor.
·         Eve çıktıktan sonra da bitmiyor tabii. Eşya sorunu var. Gerçi şuan bulunduğum eve girerken odamı kendim döşemiştim ben. Onlar hazır yani ama işte buzdolabı, çamaşır makinası, kanepe, perde vs. en acil ihtiyaçlarım. Tüm bunları okul açılmadan nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum doğrusu.
·         Şimdilik bu kadar. Düzenimi oturttuğumda blogda da yeni bir sayfa açılacak. Reforma doğru gidiyoruz sayın okuyucu! :D

2 yorum:

sırrakalem dedi ki...

eh haydi bakalım, bekliyoruz :)

Elif Ayvaz dedi ki...

:) Çok yakında.