14 Eylül 2012 Cuma

Ev Sorunu



Kuşadası’nda ev arayışlarım umutsuzluğa dönüşmeye başladı sayın okuyucu! Burada kiralar çok pahalı ve ben tek başıma bir ev tutmak istiyorum. Ama bulamıyorum, yok, hiçbir yerde ev yok. Olanlar da çok pahalı.
Bulduklarımı da ne hikmetse hep büro olarak kiralıyorlar. Be adam, yazsana kiralık büro diye üzerine! Bir garip insanlar.
         Çok üzgünüm, sinirliyim, yorgunum. Depresyona girmek üzereyim.
         Üstelik eşyalı ev bile aramıyorum. Nasıl bu kadar pahalı olabilir boş bir ev?!
         Allah’ım n’olur tez elden bana uygun fiyatlı bir ev. Hayır, içinde aç kalmaya bile razıyım. O raddeye geldim bugün.
         Çok zor durumdayım çok…
        
         Var mıdır Kuşadası’nda kiralık ev bilen, duyan şöyle biraz uyguna? 


Not: Görseli google'ın görsellerinden aldım. 

8 yorum:

MariPoSa dedi ki...

Ah bilmem mi hiç çok zordur .Bi ara ben fakültenin önüne çadır kurmayı faalan düşünmüştüm :D Çaresizlik gerçekten insana her şeyi yaptıryor :/ Biraz ev bulma konusunda geç kalmışsın sanki am tabi çıkmadık candan ümit kesilmez aramaya devammm ;) (sahibinden.com falan bak bulunabiliyor )

Elif Ayvaz dedi ki...

Şu an 3 kişi kalıyoruz zaten bir evde.
Ve en büyük sorunu Kuşadası'nın: yazın evlerin, apartların, otellerin turistlere kiralanması ve fiyatlarının en az 3 kat artması. O yüzden hala pahalı. Tam kışın ucuzlar da ben o kadar bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum işte. :S

Unknown dedi ki...

ben bile sinir oldum okuduğumda. keşke yardımcı olabilseydim :/
umarım en yakın zamanda bulursun :(

Elif Ayvaz dedi ki...

Umarım. :S

mine dedi ki...

hay Allah kolaylıklar diliyorum bol şans

MariPoSa dedi ki...

Hali hazırda bir evinini olması iyiymiş.. 3 kişi kalmak çok mu zor şu anda 3 kişi eve çıkmış haldeyim açıkcası endişelerim yok değil :/

Elif Ayvaz dedi ki...

Bizimkiler bir tuhaftı ve gelen arkadaşlara karışılmayacak denilmişti ama yaz tatilinde resmen evde 10 kişi yaşadık. Herkes tatile geliyor tabii. Bizde kaldıklarında otele de para vermiyorlar. Bir ay kaldılar abartısız. Ben bu açıdan çok sıkıldım, bunaldım. Onlar hazır yiyecek seviyordu, ben sulu yemek severim, sebze severim. Ve kimse ortak pazar alışverişine, market alışverişine katılmıyordu. E bu da bana çok pahalıya geldi. Sürekli marketten makarna ve hazır tavuk, döner falan yemek de bence hiç hoş değil hem ya da sürekli dışardan yemek söylemek. Ki böyle yaşayacaksan o zaman eve çıkmanın ne anlamı var ki, değil mi? Ve faturaları hep geciktiriyorlardı son ödeme tarihini bildikleri halde.
İşte bunun gibi şeyler. Bütün bunları konuşursanız ve kafa dengi insanlarsa hiç sorun olmuyor. İşte sorun o insanlara denk gelmekte.

Umarım seninkiler iyidir ve bir sorun yaşamazsınız.

Elif Ayvaz dedi ki...

Teşekkürler mine. :)