19 Mart 2012 Pazartesi

İşte öyle...



Hayatım tüm yoğunluğuyla devam ediyor sayın izleyiciler. Bir yandan dernek çalışmaları, bir yandan yazı denemelerim, bir yandan kurmacalarım, bir yandan da okul… Koşturup duruyorum oradan oraya.
Bir yandan gündemden, ortamdan, arkadaşlardan eksik kalmayayım diye her olaya, etkinliğe atlarken bir yandan da aman kültürüm de eksik kalmasın, iş hayatına başlayınca vakit bulamayabilirim böyle şeylere diye okuyorum da okuyorum. (Kitaba her zaman vakit vardır, biliyorum tabii ki de. Ama başka okumalar da yapmam gerekiyor.)
Martın ikinci haftası sunumlarımı bitirdim çük şükür ki. Hadi biraz da dinleneyim demeye kalmadı vizelerim başladı bugün. İlk sınavıma girdim sabah 10.00’da hatta. İdare ederdi. Çok büyük beklentilerim yok o dersten hoca yüzünden. Yarın da iki sınavım var. Hayırlısı.
Bu yıl gezmeye hiç vaktim olmuyor. Sinir oluyorum. İçimdeki gitme isteğini bastıramıyorum bir türlü. Geçen yıl neredeyse her hafta sonu başka bir şehirdeydim. Farklı farklı sokaklarda dolaşıyor, değişik tatlar deniyordum. Tabii bunda geçen yıl hazırlık okumam ve o yılı da resmen yata yata geçmemin etkisi büyük. Şimdi ise yani bu yıl pek vakit bulamıyorum şehir dışına çıkmaya. Çok fazla vaktim olmuyor. Ders sayısı arttıkça çalışmak ya da araştırmak zorunda olduğum şeyler de artıyor haliyle. Eh tabii buna benim araştırmak için not aldığım şeyler de ekleniyor. Zor yani bu yıl gezmek. :) Bu da bana sıkıntı, stres olarak dönüyor haliyle.
Kitap okumaya çalışıyorum demiştim. Bu ara elimdeki yarım kitapları bitirmeye çalışıyorum. Vizelerden sonra eve gideceğim, okunmamışlarla değiştirmem lazım onları. Öğrenci olunca çok yer kaplamaması en temel kural oluyor ama ben bu kuralı hiçbir zaman uygulayamıyorum. Hep çok eşyam, çok kitabım var. Sırf bu yüzden yazın apartı boşaltmak zorundayım diye eve çıktım. Orada da rahatım çok iyiydi, üstelik yalnız yaşıyordum ve bu benim için paha biçilemez bir şey ama işte evin masrafını tek başıma karşılayamayacağım için arkadaşlarla eve çıktık. Hoş onlarla da bir sorunum yok ya. Rahat batıyor galiba bana. :)
Öyle işte…
İçimde çok büyük bir yazma isteği var şu an ama yarınki iki sınav aklıma geldikçe nefes almakta zorlandığımı hissediyorum. O yüzden burada kesiyorum.
İyi geceler. Ben çalışmaya gideyim.


Ha bu arada 3. sınıfta çıkacağımız Türkiye turu programını buldum. Çok merak ediyordum doğrusu. Çok güzel yerler var. :)


4 yorum:

begonya35 dedi ki...

Sınavlarında başarılar dilerim türkiye turundaki yerleri merak ettim..

Elif Ayvaz dedi ki...

Teşekkür ederim. Onu da koyarım bir ara.

begonya35 dedi ki...

Canım hediyeni gönderdim bu gün inş beğenirsin gülegüle kullan..

Elif Ayvaz dedi ki...

Çok teşekkür ederim. :))