10 Nisan 2015 Cuma

Bitenler #23


Yine bir bitenler ile buradayım blog. Bu ara ne yazı yazabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum. Bari bir bitenler yazayım.
Clean & Clear Derinlemesine Temizleyici Losyon: Ben tonik kullanmaya pek alışkın biri değilim doğrusu. Hatta düzenli de kullanamıyorum ama bu ürüne ba-yıl-dım. Başka bir ürün kullanıyor olmama rağmen Batı turuna çıkarken ilk kez açaçağım ve yaklaşık 20 gün de dönmeyeceğim diye bu ürünü almıştım yanıma. Bir kere çok güzel temizliyor ve benim karmadan yağlıya dönük hatta zaman zaman da deli gibi yağlı cildimi kontrol altına aldı. Sonra hava değişikliğinden hep sivilce çıkar bende. Onun çıkmasını da engelledi. Bitti diye çok üzüldüm ama elimdeki ürünler biter bitmez hemen yenisini alacağım.
Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi: Çok fazla makyaj yapan biri değilim. Son üç yıldır da doğru düzgün makyaj yapmıyorum ama arada yaptığımda bu ürün çok iyi iş gördü bence. Su gibi bir şey. Kokusu rahatsız etmedi. Makyajı da güzel çıkarıyor. Alınabilir yeniden.
Superdrug Mud Therapy Kil Maskesi: Çok uzun süredir var elimde bu ürün. Sonradan ambalajları değişti sanırım. Ama severek kullandığım bir ürün oldu bu da. Yeniden alır mıyım bilmiyorum. Başka ürünler deniyorum şu an.
Nivea Sütlü ve Ballı Lip Balm: İlk başlarda bal kokusu beni çok rahatsız etmiş olsa da sonradan alıştım sanırım. Nemlendirmesi de orta halliydi. Bir daha almam.
Sensitive Diş Macunu: Tadını sevmiyordum. Bir daha almayacağım. Nasılsa hepsi aynı.

Pure’n Soft İntim Temizleme Mendili: Bu ürün özellikle seyahatlerde büyük bir kurtarıcı. Yani çıktığım turlardan bahsediyorum. Bazen susuz, tuvalet kağıtsız tuvaletlere girmek zorunda kalabiliyorduk. Yani turist rehberi adayı olmak zor azizim. :)

1 yorum:

Handan dedi ki...

aldım takibe